kylling

Kyllingform med kikerter

Servér denne kyllingretten med salat eller brød til, og du får en sunn middag som metter og smaker helt nydelig.

Kyllingform er kyllingfilet med kikerter og kokosmelk, cherrytomater og cashewnøtter. Formen står på rødt og hvitt kjøkkenhåndkle.

25min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2stkkyllingfilet

en halvtssalt

en halvtspepper

1ssrapsolje til steking

1bokskikerter

100gcherrytomater

1bokshakkede tomater

1bokskokosmelk

1feddfinhakket hvitløk

1tsmalt spisskummen

Topping:

2stkvårløk

1håndfullfersk koriander

1håndfullcashewnøtter

Fremgangsmetode

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Ha olje i en varm stekepanne og brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side.
Ha kikerter, cherrytomater, hakkede tomater og kokosmelk i en ildfast form. Dryss over spisskummen og hakket hvitløk, og vend godt sammen.
Legg kyllingfiletene i den ildfaste formen sammen med grønnsakene og stek på 200 °C i 20-25 min.
Topp med koriander, cashewnøtter og snittet vårløk ved servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit