Miso- og honningmarinert kylling med Autumn Crisp druer
Denne saftige kyllingretten med sprø autumn crisp-druer, sjalottløk, og en smakfull miso- og honningmarinade gir deg en deilig balanse mellom søtt, salt og syrlig. Perfekt servert med en frisk salat og varm ris – en middag som både er enkel å lage og full av spennende smaker!
30min / 1t 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
500 gkyllinglårfilet
1 pkAutumn Crisp-druer
3 stksjalottløk (delt i to)
1 ssolje
salt og pepper (etter smak)
Miso- og honningmarinade:
2 sshvit miso
2 sshonning
2 sssoyasaus
en halv ssriseddik
1 stkhvitløksfedd (fihakket)
1 tsingefær (finhakket)
Fremgangsmetode
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Warunee.
Warunee Bolstad er en velkjent influencer basert i Oslo, primært anerkjent for sitt kulinariske og kreative innhold.
Hun driver den populære sosiale medieprofilen NamfonFoods, hvor hun deler deilige asiatiske oppskrifter, ofte med en skandinavisk vri.
Coop har signert grøntløftet
Coop har forpliktet seg til å hjelpe våre kunder med å fylle handlekurvene med mer frukt og grønt! Dette innebærer blant annet å gjøre det enklere for deg å velge litt mer grønt, og tilby gode, sunne og inspirerende alternativer.