kylling
Risotto med kylling, sopp og parmesan
Kylling og ris blir enda mer spennende når du lager risotto med sopp og parmesan. Det er middag på bare 20 minutter.
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop kyllingfilet 400 g
1 stkkyllingbuljongterning
250 gXtra sjampinjong
1 stkliten løk
300 grisottoris
50 grevet parmesan
1 og en fjerdede lvann
Litt Extra:
1 ssmeierismør
1 klypehakket persille
Fremgangsmetode
Kok opp 1,3 l vann med 1 kyllingbuljongterning og hold det varmt.
Skjær 250 gram sjampinjong i 6 biter hver. Kutt 1 liten løk i små terninger.
Varm opp en stor stekepanne og stek 400 gram kyllingbiter i 3-4 minutter. Sett dem til side. Brun soppen i pannen til den er godt stekt.
Tillsett 300 gram risottoris og løken og fres det i 2 minutter.
Spe med buljong, først 1/3 og la det koke nesten inn før du tilsetter 1/3 til og koker videre. Tilsett resten av buljongen hvis det er nødvendig. Pass på at risen ikke blir for løs. Den skal koke i totalt 18-20 minutter.
Tilsett kyllingbitene og 50 gram revet parmesan.
Smak til med salt og pepper.
Litt Extra
Meierismør og hakket persille sammen med kyllingen og parmesanen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆