20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 dlHurtigris
3 stkkyllingfilet
1 stkrødløk
1 stkpaprika
1 pkToro Tikka masala kyllinggryte
5 dlvann
1 og en halv dlkokosmelk
Fremgangsmetode
Kok 4 dl ris etter anvisning på pakken. Del 3 kyllingfileter i små biter, ca. 2-3 cm, og brun godt i en varm stekepanne.
Hakk 1 rødløk og finstrimle 1 paprika. Fres med kyllingen i et par minutter.
Ha 1 pk Toro Tikka masala kyllingryte i en gryte og rør inn 5 dl vann og 1 ½ dl kokosmelk. Kok opp under omrøring og la småkoke i 10 minutter.
Tilsett kjøtt og grønnsaker mot slutten av koketiden, ca. 3 minutter, og server med ris.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆