pølser
Kjøttpølse med kålrotstappe og fløtesaus
Stek gode, saftige pølser gylne i pannen. Varm den ferdige kålrotstappen og ha masse deilig fløtesaus til.
25min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkGilde skinnfrie kjøttpølser à 450 g
500 gsmåpoteter (fks. Folva eller Amandine)
1 pkCoop kålrotstappe 500g
1 pkToro fløtesaus
Litt Extra:
hakket timian (på potetene)
Fremgangsmetode
Del pølsene på langs og stek dem i pannen på middels varme til de er gylne og gjennomvarme.
Sett ovnen på 190 °C.
Vend potene i olje, salt og pepper. Stek dem i ovnen i ca. 20-25 minutter, eller til de er møre.
Lag kålrotstappe og fløtesaus som anvist på pakken.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆