Til hovedinnhold
pølser

Kjøttpølser med kålrotstappe og brunet smør

Stek gode, skinnfrie kjøttpølser i pannen og server med kålrotstappe og rødkål som bare skal varmes, og en enkel og litt spenstig saus av brunet smør med soyasaus og tyttebær.

Kjøttpølser, kålrotstappe og rødkål i en hvit skål pyntet med friske tyttebær og persille.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1 og en halvpkGilde skinnfrie kjøttpølser à 450 g

1pkXtra rødkål

1pkCoop kålrotstappe 500g

150gsmør

en halvdlsoyasaus

1dlCoop fryste tyttebær

Litt Extra:

1feddhvitløk (Til soyasmøret)

1klypefinhakket persille

1dæsjdijonsennep

Fremgangsmetode

Varm kålrotstappe og rødkål som anvist på pakken.
Brun smøret på middels varme til det er gyllenbrunt. Rør litt underveis.
Tilsett soyasaus, (hvitløk om ønskelig) og tyttebær og la det koke samme på svak varme i 1-2 minutter før servering.
Del pølsene i to på langs og stek dem i en stekepanne til de er gylne og gjennomvarme.
Tilsett dijonsennep og finhakket persille ved servering om ønskelig.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit