Til hovedinnhold
svinekjøtt

Baconsurret svinefilet med epler, grønnsaker og potetbåter

Baconsurret svinefilet er enkel og god søndagsmiddag. Hele måltidet, inkludert grønnsaker og poteter, lager seg selv i ovnen!

Baconsurret svinefilet med epler, grønnsaker og potetbåter servert på hvit tallerken med rødløk og et dryss ferske urter.

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkCoop Svin Indrefilet (eller ytrefilet)

en halvtssalt

en halvtspepper

1pkbacon

2stkepler

1stkrødløk

1pkRosenkål (frossen)

1pkPotetbåter (frosne)

2sssmør

3stkoregano (stilker)

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C. Krydre 1 svinefilet med 0,5 ts salt og 0,25 ts pepper og rull den i baconskiver fra 1 pakke bacon.
Brun på alle sider i en varm stekepanne og legg over i en langpanne. Del 2 epler og 1 rødløk i båter. Fordel rundt kjøttet med 1 pakke frossen rosenkål og 1 pakke potetbåter.
Ha over 2 ss smør i små biter og legg i 3 stilker oregano. Stek i ovnen til kjøttet akkurat er gjennomstekt, 20-25 minutter. Vend litt på grønnsakene underveis.
La kjøttet hvile i 5 minutter før det skjæres i skiver. Server med grønnsaker og sjy fra formen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit