Til hovedinnhold
svinekjøtt

Gratinerte enchiladas med tacokrydret svinekjøtt

Liker du tacos, vil du elske enchiladas! Fyll tortillalefser med tacokrydret kjøtt, bønner og sopp og gratiner dem med ost i ovnen. Vi har valgt strimlet svinekjøtt som er magert og lettvint.

Enchiladas med tacokrydret svinekjøtt og revet ost servert på en hvit tallerken med høy kant. Liten skål med salsa i bakgrunnen.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop strimlet svinekjøtt, 300 g

1pkSanta Maria tacokrydder

500gsjampinjong

1boksCoop kidneybønner

1pkSanta Maria grove hvetetortilla medium

100grevet ost

Litt Extra:

1dæsjguacamole

1dæsjrømme

Fremgangsmetode

Sett stekovnen på 200 grader varmluft.
Stek svinekjøttet på høy varme i 3-4 minutter. Krydre med tacokrydder og sett det til side.
Stek soppen i samme panne og smak til med salt og pepper. Tilsett bønnene helt på slutten.
Vend det sammen med svinekjøttet.
Fyll lefsene, rull dem sammen og legg dem i en ildfast form.
Dryss osten på toppen og stek lefserullene i ovnen i ca 10 minutter til osten har fått litt farge.

Litt Extra

Server med guacamole og rømme

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit