svinekjøtt
Gratinerte enchiladas med tacokrydret svinekjøtt
Liker du tacos, vil du elske enchiladas! Fyll tortillalefser med tacokrydret kjøtt, bønner og sopp og gratiner dem med ost i ovnen. Vi har valgt strimlet svinekjøtt som er magert og lettvint.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop strimlet svinekjøtt, 300 g
1 pkSanta Maria tacokrydder
500 gsjampinjong
1 boksCoop kidneybønner
1 pkSanta Maria grove hvetetortilla medium
100 grevet ost
Litt Extra:
1 dæsjguacamole
1 dæsjrømme
Fremgangsmetode
Sett stekovnen på 200 grader varmluft.
Stek svinekjøttet på høy varme i 3-4 minutter. Krydre med tacokrydder og sett det til side.
Stek soppen i samme panne og smak til med salt og pepper. Tilsett bønnene helt på slutten.
Vend det sammen med svinekjøttet.
Fyll lefsene, rull dem sammen og legg dem i en ildfast form.
Dryss osten på toppen og stek lefserullene i ovnen i ca 10 minutter til osten har fått litt farge.
Litt Extra
Server med guacamole og rømme
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆