svinekjøtt
Grillede nakkekoteletter med potetmos, ovnsbakt gulrot og rødvinsaus
Rødvinsaus og potetmos er det som skal til for å lage et lettvint og herlig måltid. Sammen med gulrøtter og grillede nakkekoteletter har du en god og mettende middag.
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop Nakkekoteletter 800 g
6 stkstore gulrøtter (4-6)
2 poseCoop Potetmos Med Melk
1 poseToro rødvinsaus
1 klypefrisk rosmarin
Litt Extra:
1 dæsjhonning
Fremgangsmetode
Sett stekovnen på 200 g varmluft.
Skrell gulrøttene og del den i to på langs, ha på litt olje og krydre med salt, pepper og rosmarin.
Stek gulrøttene i ovnen til de er møre. Ca 25 minutter.
Krydre nakkekotelettene med salt og pepper og grill dem på høy varme 3-4min på hver siden. Tiden avhenger av størrelsen på kotelettene.
Lag potetmos og rødvinssaus som anvist på pakken.
Litt Extra
Du kan ringle litt honning over gulrøttene for å få frem sødmen!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆