svinekjøtt
Grillspyd med svinekjøtt, grønn råkost og maisrøre
Grillspyd med mørt svinekjøtt og BBQ-saus er skikkelig sommermat. Servér med maisrøre og grønn råkost, så har du en god og lettvint middag på kort tid!
15min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 pkCoop Grillspyd BBQ av svin
1 glassbarbecuesaus
Grønn råkost:
en fjerdedel stkhodekål
2 stkgrønne epler
6 stkvårløk
1 ssolivenolje
1 stksitron (saften av)
Maisrøre:
1 boksmais
1 dllett crème fraîche
1 dlrevet cheddar
en halv stkløk
en halv stkchili
2 stkhvitløksfedd
en halv stklime
salt og pepper
olje (til steking)
Fremgangsmetode
Grønn råkost
Finsnitt kål og skjær epler og vårløk i skiver. Press over sitronsaft og hell over en klunk olivenolje. Bland sammen.
Maisrøre
Finhakk løk og chili, og stek det til det blir mykt. Tilsett avrente maiskorn og crème fraîche og la det få et oppkok. Ta av varmen, rør sammen og vend så inn revet cheddar. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Grillspyd
Stek eller grill svinespydene som anvist på pakken og anrett som vist på bildet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆