Ovnsbakte vårruller med soyadip og asiatisk kålsalat
Visste du at du at vårruller ikke trenger å friteres? Lag hjemmelagede vårruller i ovnen, med deilig soyadip og asiatisk kålsalat til middag!
10min / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
6 porsjoner
Vårruller:
1 sssolsikkeolje
400 gkjøttdeig av svin
1 stkgul løk (revet)
2 feddhvitløk (revet)
1 stkgulrot (revet)
200 gkinakål (finsnittet)
1 ssingefær (revet)
2 sssoyasaus
1 ssKetjap manis (søt soyasaus)
1 og en halv tssesamolje
1 klypesalt og pepper (smak til)
2 ssfrisk koriander (finhakket)
1 pkvårrullpapir (eller filodeig)
1 dæsjvann (til «liming»)
4 sssolsikkeolje (til pensling)
Dipsaus:
en halv dlhoisinsaus
1 sssesamolje
1 sshonning
1 sssoyasaus
1 feddhvitløk (revet)
2 sscashewnøtter (finhakket)
Asiatisk kålsalat:
100 gkinakål (finsnittet)
1 stkgulrot (revet)
1 stkrødløk (strimlet)
4 stkreddiker (i tynne skiver)
1 nevealfalfaspirer
3 sslimesaft
1 ssfiskesaus
1 sssesamolje
1 og en halv ssbrunt sukker
en halv tssambal oelek (eller sriracha)