svinekjøtt
Skinkestek med svisker
Ferdigstekt skinkestek med ovnsbakte poteter og svisker. Kjapp, enkel og god søndagsmiddag i boks!
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 stkServeringsklar skinkestek med sjy
1 pkfrosne potetbåter
1 pksvisker
2 sssmør
2 sshakket persille
1 tsflaksalt
2 dltyttebærsyltetøy
Fremgangsmetode
Ta 1 skinkestek ut av pakken, ha sjyen over i en gryte og varm opp denne til saus.
Skjær kjøttet i skiver og varm opp kjøttet etter anvisning på pakken - eller spis kaldt.
Stek 1 pakke potetbåter i ovnen etter anvisning på pakken. Vend inn 1 pakke svisker, 2 ss smør og 2 ss hakket persille i den varme formen med potetene slik at smøret smelter rundt både poteter og svisker. Dryss over 1 ts flaksalt.
Server skivet skinkestek med poteter, svisker og tyttebærsyltetøy.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆