Til hovedinnhold
svinekjøtt

Skinkestek med svisker

Ferdigstekt skinkestek med ovnsbakte poteter og svisker. Kjapp, enkel og god søndagsmiddag i boks!

Skinkestek, potetbåter og svisker på en lyseblå tallerken med et glass tyttebærsyltetøy. Hvit bakgrunn.

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1stkServeringsklar skinkestek med sjy

1pkfrosne potetbåter

1pksvisker

2sssmør

2sshakket persille

1tsflaksalt

2dltyttebærsyltetøy

Fremgangsmetode

Ta 1 skinkestek ut av pakken, ha sjyen over i en gryte og varm opp denne til saus.
Skjær kjøttet i skiver og varm opp kjøttet etter anvisning på pakken - eller spis kaldt.
Stek 1 pakke potetbåter i ovnen etter anvisning på pakken. Vend inn 1 pakke svisker, 2 ss smør og 2 ss hakket persille i den varme formen med potetene slik at smøret smelter rundt både poteter og svisker. Dryss over 1 ts flaksalt.
Server skivet skinkestek med poteter, svisker og tyttebærsyltetøy.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit