Til hovedinnhold
svinekjøtt

Stekt ris med skinke og speilegg

Ris, egg, skinke og frosne grønnsaker er både billig og mettende. Mer skal det ikke til får å trylle frem en rask og digg hverdagsmiddag!

Stekt ris med skinke og speilegg, amerikansk grønnsaksblanding og løk. Servert på lys grønn tallerken, på lyst trebord. Hele egg i bakgrunnen.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 porsjoner

5dlkokt ris

1boksPicnic-skinke (eller bogskinke)

1stkgul løk

300gamerikansk blanding (frosne grønnsaker)

2ssnøytral olje

2stkfinhakkede vårløk

1tssalt og pepper (smak til)

4stkegg

1sssmør

Fremgangsmetode

Skjær løk og skinke i terninger. Varm olje på middels varme i en stor stekepanne eller wok. Stek løken blank.
Ha i ris, skinke amerikansk blanding og vårløk. Stek til alt har blitt godt og varmt. Smak til med salt og pepper.
Ha risen over på et varmt serveringsfat og stek raskt 4 egg i smør i pannen. Server varm ris med nystekt speilegg.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit