svinekjøtt

Svinekotelett med eple- og fennikelsalat og urteolje

Prøv en litt anderledes vri på kotelettene med frisk eple- og fennikelsalat og en deilig urteolje!

Svinekotelett med eple- og fennikelsalat servert på hvit fjøl. Urteolje blir helt overkotelettene av en hånd som holder et lite glass urteolje.

10min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Koteletter:

4stksvinekoteletter

3ssolje

1ssbalsamicoeddik (lys eller mørk)

1stkfedd hvitløk

1tssalt og pepper

Eple- og fennikelsalat:

2stkepler

2stkfennikel (hele)

en halvtssalt og pepper

Urteolje:

4ssolivenolje

1sssitron

1stkfedd hvitløk

1ssestragon (fint hakket)

1sspersille (fint hakket)

en halvtssalt og pepper

Fremgangsmetode

Bruk en gaffel og stikk mange hull gjennom kotelettene. Bland ingrediensene til marinaden og ha den sammen med kjøttet i en pose. La det hvile et par timer om du har tid, eller minst 15 minutter om det er litt travelt.
Bland ingrediensene til urteoljen.
Skjær eple og fennikel i tynne strimler (bruk hele fennikelen). Ha litt av urteoljen over salaten.
Grill kotelettene på direkte varme. 3-4 minutter på hver side til de er gylne, la dem hvile noen minutter før servering.
Server de ferdiggrillede kotelettene med deilig eple- og fennikelsalat.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit