viltkjøtt
Pizza med reinsdyr, snøfrisk og pisket tyttebærrømme
Pizza med reinsdyrkjøtt, Snøfrisk og pisket tyttebærrømme er en spennende høstvri på klassisk hvit pizza.
15min / 1t forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600 ghvetemel
4 dlvann
en halv pktørrgjær
1 klypemaldonsalt
200 greinsdyrfilet (rå)
salt og pepper
Jarlsberg (revet)
1 begercréme fraîche
1 begerrømme
40 gtyttebær
1 pkTine snøfrisk
Fremgangsmetode
Elt sammen hvetemel, vann, gjær og salt på lav hastighet i 15 min. Del deigen i emner på ca. 250 gram og la dem heve på et bakebrett i ca. 30 min.
Skjær kjøttet i tynne skiver, og krydre med salt og pepper.
Kjevle eller klem ut deigemnene til runde pizzabunner.
Fordel et tynt lag crème fraîche, Jarlsbergost og kjøtt på toppen.
Stek pizzaene på 220 °C til bunnen er sprø.
Pisk rømme med tyttebær til den er stiv, og ha tyttebærrømme og Snøfrisk på toppen av pizzaene.
Tips
Det er godt med et dryss ruccola på toppen av pizzaen når du skal servere!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆