Til hovedinnhold
viltkjøtt

Pizza med reinsdyr, snøfrisk og pisket tyttebærrømme

Pizza med reinsdyrkjøtt, Snøfrisk og pisket tyttebærrømme er en spennende høstvri på klassisk hvit pizza.

Hvit pizza med skiver av reinsdyrfilet, snøfrisk, pisket tyttebærrømme, ruccola og ferske tyttebær servert på mørk tallerken holdt frem av to hender.

15min / 1t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

600ghvetemel

4dlvann

en halvpktørrgjær

1klypemaldonsalt

200greinsdyrfilet (rå)

salt og pepper

Jarlsberg (revet)

1begercréme fraîche

1begerrømme

40gtyttebær

1pkTine snøfrisk

Fremgangsmetode

Elt sammen hvetemel, vann, gjær og salt på lav hastighet i 15 min. Del deigen i emner på ca. 250 gram og la dem heve på et bakebrett i ca. 30 min.
Skjær kjøttet i tynne skiver, og krydre med salt og pepper.
Kjevle eller klem ut deigemnene til runde pizzabunner.
Fordel et tynt lag crème fraîche, Jarlsbergost og kjøtt på toppen.
Stek pizzaene på 220 °C til bunnen er sprø.
Pisk rømme med tyttebær til den er stiv, og ha tyttebærrømme og Snøfrisk på toppen av pizzaene.

Tips

Det er godt med et dryss ruccola på toppen av pizzaen når du skal servere!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit