vegansk
Veganfilet med couscous og granateple
Vegansk filet er et supert plantebasert alternativ til kylling. Server den med grillet hjertesalat, luftig couscous og granateple.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkHälsans Kök veganske filetbiter à 320 g
2 pkhjertesalat
3 dlCoop couscous
2 stkvårløk
1 stkgranateple
2 sssoyayoghurt naturell
Litt Extra:
1 håndfullRistede mandler (eller pinjekjerner)
1 stkeple (i små terninger, i couscousen)
Fremgangsmetode
Tilbered veganfileten som anvist på pakken.
Del hjertesalaten i to og skyll den godt i kaldt vann. Tørk med kjøkkenpapir.
Stek hjertesalaten med snittflaten ned i 2-3 minutter på høy varme i stekepannen.
Krydre med salt og pepper.
Del granateplet i to og bank ut kjernene med en skje.
Lag couscous som anvist på pakken, og strø over vårløk og granateplefrø. Ringle litt yoghurt over veganfiletene.
Litt Extra
Ristede mandler eller pinjekjerner.
Ett eple i små terninger i couscousen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆