Til hovedinnhold
vegansk

Veganfilet med couscous og granateple

Vegansk filet er et supert plantebasert alternativ til kylling. Server den med grillet hjertesalat, luftig couscous og granateple.

Veganfilet med couscous og granateple servert på en dyp tallerken med kniv og gaffel

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2pkHälsans Kök veganske filetbiter à 320 g

2pkhjertesalat

3dlCoop couscous

2stkvårløk

1stkgranateple

2sssoyayoghurt naturell

Litt Extra:

1håndfullRistede mandler (eller pinjekjerner)

1stkeple (i små terninger, i couscousen)

Fremgangsmetode

Tilbered veganfileten som anvist på pakken.
Del hjertesalaten i to og skyll den godt i kaldt vann. Tørk med kjøkkenpapir.
Stek hjertesalaten med snittflaten ned i 2-3 minutter på høy varme i stekepannen.
Krydre med salt og pepper.
Del granateplet i to og bank ut kjernene med en skje.
Lag couscous som anvist på pakken, og strø over vårløk og granateplefrø. Ringle litt yoghurt over veganfiletene.

Litt Extra

Ristede mandler eller pinjekjerner.
Ett eple i små terninger i couscousen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit