Carpaccio av eple og fennikel med chèvre, granateple og valnøtter
Eple- og fennikelcarpaccio med chèvre, granateple og valnøtter passer perfekt som tilbehør på middagsbordet. Den syrlige smaken fra eplene og den milde lakrissmaken fra fennikelen gir en frisk kontrast til tyngre kjøttretter. En enkel og deilig måte å få inn litt mer grønt i hverdagen. Denne oppskriften passer for 2-4 porsjoner, avhengig av om du serverer den som en lett forrett eller som en del av et større måltid. Hvis du vil lage flere porsjoner, kan du enkelt doble ingrediensene.
10min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Carpaccio:
2 stkepler (i tynne skiver)
1 stkliten fennikel (i tynne skiver)
1 neveruccula
50 gchèvre (i skiver eller smuldret)
1 stkgranateple
1 nevevalnøtter (grovhakket)
Vinaigrette:
2 ssolivenolje
1 sssitronsaft
1 tsdijonsennep
1 tshonning
1 klypesalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Vinaigrette
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Warunee.
Warunee Bolstad er en velkjent influencer basert i Oslo, primært anerkjent for sitt kulinariske og kreative innhold.
Hun driver den populære sosiale medieprofilen NamfonFoods, hvor hun deler deilige asiatiske oppskrifter, ofte med en skandinavisk vri.
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆Coop har signert grøntløftet
Coop har forpliktet seg til å hjelpe våre kunder med å fylle handlekurvene med mer frukt og grønt! Dette innebærer blant annet å gjøre det enklere for deg å velge litt mer grønt, og tilby gode, sunne og inspirerende alternativer.