vegetar
Falafel med couscous, grønnsaker og yoghurtdressing
Sprøstekt falafel er blitt kjempepopulært, og er enkelt og godt når det er vegetar til middag. Server dem med couscoussalat og yoghurtdressing til.
15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkHälsans kök falafel à 300 g
1 stkagurk
1 pksnackpaprika
1 pottefrisk koriander
200 gCoop couscous
1 dlyoghurt naturell
1 stklite fedd hvitløk
1 tsspisskummen
Litt Extra:
1 håndfullpinjekjerner
Fremgangsmetode
Stek falafel i ovnen som anvist på pakken.
Skjær agurk og paprika i små terninger.
Finhakk koriander.
Kok couscous som anvist på pakken.
Vend couscousen med grønnsakene og koriander.
Smak til med salt og pepper.
Finhakk hvitløken og bland yoghurten med hvitløk og spisskummen.
Smak til med salt og pepper.
Litt Extra
Strø røstede pinjekjerner over couscousen ved servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆