Til hovedinnhold
potet

Myk potetpuré med brunet smør, sprø løk og persille

En skikkelig hjemmelaget potetmos blir du bare aldri lei av, og det er like godt til pølser som til søndagssteken. Denne versjonen er gjort særdeles smakfull med brunet smør og sprø løk!

Myk potetpure med brunet smør, sprø løk og persille servert lagvis i glass på skiferhelle. Friske urter, og tynne grønne plantegrener strødd rundt.

35min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

700gmandelpoteter (skrelte)

2dlfløte (2-3)

1sssmør (1-2)

1klypesalt

1klypepepper

100gmeierismør

1pottekruspersille

50gsprøstekt løk

Fremgangsmetode

Kok potetene møre. Sil av vannet og la potetene dampe av seg litt væske.
Mos potetene med fløte og smør. Krydre med salt og pepper.
Smelt 100 g smør i en kjele på middels varme uten å røre i det. La det bli nøttebrunt.
Rør opp smøret og tilsett persille.
Topp potetpureen med sprø løk og brunet smør.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit