vegetar
Vegansk biff med pasta, sopp og løk
Stek vegansk biff i pannen så den blir saftig og mør. Kok tagliatelle til og server med stekt sopp og løk som du vender med spinat. Topp med revet parmesan.
10min / 10min forberedelsestid
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 pkVivera plantebasert biff à 200 g
2 stksmå gule løk
200 gXtra sjampinjong
200 gCoop vasket og spiseklar spinat
1 pkCoop Tagliatelle
50 gparmesan
Litt Extra:
1 dæsjlitt frisk sitronjuice
1 håndfullbasilikum
Fremgangsmetode
Stek biffen som anbefalt på pakken.
Skrell løken og fjern stilken på soppen.
Skjær sopp og løk i skiver og stek dem i litt olje i stekepannen.
Tilsett spinat og smak til med salt og pepper.
Kok tagliatelle som anvist på pakken og vend den sammen med grønnsaksblandingen.
Topp med revet parmesan.
Tilsett sitronsaft og basilikum om ønskelig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆