vegetar
Vegetarboller med potetmos og sjampinjongsaus
Vegetarboller er kjøttboller på vegetarmåten. De er små og saftige og passer til alt. Stek soppen og ha sopp og vegetarboller i sausen, og varm den ferdige potetmosen ved siden av.
15min / 7min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 og en halv pkNaturli´veggie balls (1-2pk.)
1 poseToro fløtesaus
1 pkXtra sjampinjong
1 pkCoop potetmos
1 pkXtra cherrytomater
1 pkcrispisalat
Litt Extra:
100 ggrønne erter (til sausen)
Fremgangsmetode
Lag sausen som anvist på pakken.
Skjær soppen i skiver og stek den i pannen i 3-4 minutter på høy varme.
Ha veggie balls og sopp i sausen og la det småkoke i ca. 10 minutter.
Varm potetmosen som anvist på pakken.
Skyll og tørk tomatene og salaten, del opp salaten i strimler og del tomatene i to.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆