Til hovedinnhold
vegetar

Vegetarpasta med spinat og tomat

En mettende vegetarrett med spaghetti, spinat og cherrytomater. Hvis du ønsker kjøtt er bakt kyllingbryst perfekt til.

Vegetarpasta med spinat og tomat, overstrødd med pinjekjerner og servert på lys blå tallerken.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gspaghetti

2feddhvitløk

1sssmør til steking

200gfrisk spinat

1pkcherrytomater

50gpinjekjerner

Fremgangsmetode

Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
Finsnitt 2 hvitløkfedd og fres i en panne med smør til det er mykt, ca 3 minutter.
Ha i 200 g spinat og vend godt. Dra pannen til side, legg på lokk og la stå 5 minutter eller til spinaten faller sammen.
Del 1 pk cherrytomater i to og vend inn kokt spaghetti med spinat, hvitløk og smøret fra pannen. Dryss over 50 g pinjekjerner.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit