Til hovedinnhold
vegetar

Vegetarpølser med potetsalat og eple- og agurkrelish

Vegetar til middag med vegetarpølser og kremet potetsalat er raskt og enkelt, og det skal lite til for å gjøre litt ekstra ut av det. Rør sammen en frisk og syrlig agurksalat med eple, og varm pølsebrødene i ovnen et par minutter.

Vegetarpølser med potetsalat og eple- og agurkrelish i pølsebrød, på en hvit tallerken med rød kant, ligger på et rødt og hvitt stripete håndkle

10min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop Vegetardag Pølser

1pkpølsebrød

en halvstkgrønt eple

en fjerdedelstkagurk

1glassagurkmix

1pkCoop potetsalat

Litt Extra:

1nevekapers (om ønskelig )

Fremgangsmetode

Stek vegetarpølser som anvist på pakken.
Varm pølsebrødene i ovnen i 2 minutter.
Skjær eple og agurk i små terninger og bland det med 100 gram agurkmix.

Litt Extra

Tilsett kapers i eple- og agurkrelishen

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit