vegetar
Vegetarsalat med kikerter og bønner
Slik lager du en sunn, kjapp og mettende vegetarsalat med avokado, tomater, kikerter og bønner. Topp den med rømmedressing og et lite dryss med knasende sprø gresskarkjerner.
5min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
250 gaspargesbønner
1 bokskikerter
1 bokskidneybønner
1 stkrød paprika
en halv stkrødløk
2 stkavokado
1 pkcherrytomater
1 boksmais
1 stklime
4 ssRømmedressing
4 ssgresskarkjerner
Fremgangsmetode
Kok opp vann, del 250 g aspargesbønner i biter og la koke i 1 minutt. Skyll i kaldt vann.
Skyll 1 boks kikerter og 1 boks kidneybønner og la renne av.
Del 1 paprika i biter og finhakk 1 rødløk.
Del 2 avokado i to og fjern steinen med en skje. Skjær i biter.
Del 1 pakke cherrytomater i to og hell laken av 1 boks mais. Bland alle grønnsakene og bønnene sammen i en serveringsbolle.
Del 1 lime i to og press over saften. Server med rømmedressing og et dryss gresskarkjerner.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆