dessertpai

Smuldrepai på grillen

Denne nostalgiske klassikeren gjør seg ypperlig på grillen, og får en nydelig gyllen skorpe. Frisk, søt, og en super avslutningen på en god grillmiddag!

Grillet smuldrepai med bjørnebær og jordbær, i mørkeblå paiform. Melis strødd på toppen, og pyntet med et par blader sitronmelisse. Skje stukket ned i formen.

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

6dlfriske bær (fks. jordbær, bjørnebær, blåbær eller bringebær)

200ghvetemel

200gsmør

200gsukker

Fremgangsmetode

Fordel bærene utover i en ildfast paiform.
Smuldre sammen mel, smør og sukker, og fordel over bærene i formen.
Grill formen under lokk til skorpen har pen farge og er sprø.
Servér gjerne med iskrem, pisket krem eller kesam.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit