dessertpai
Smuldrepai på grillen
Denne nostalgiske klassikeren gjør seg ypperlig på grillen, og får en nydelig gyllen skorpe. Frisk, søt, og en super avslutningen på en god grillmiddag!
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
6 dlfriske bær (fks. jordbær, bjørnebær, blåbær eller bringebær)
200 ghvetemel
200 gsmør
200 gsukker
Fremgangsmetode
Fordel bærene utover i en ildfast paiform.
Smuldre sammen mel, smør og sukker, og fordel over bærene i formen.
Grill formen under lokk til skorpen har pen farge og er sprø.
Servér gjerne med iskrem, pisket krem eller kesam.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆