Til hovedinnhold
pannekaker

Bananpannekaker med havregryn

Bananpannekaker med havregryn er søte, luftige og perfekte til helgefrokosten! Bytt ut vanlige havregryn med glutenfrie for å lage glutenfrie pannekaker.

Bananpannekaker med havregryn, servert med fersk banan og lønnesirup på liten hvit tallerken. Lys bakgrunn med sommerlig lys.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

4stkovermodne bananer

4dlhavregryn

2dlmelk

4stkegg

2tsbakepulver

en halvtskardemomme

2sssmør til steking

Fremgangsmetode

Del bananene i mindre biter, og ha alle ingrediensene i en blender. Kjør til en glatt røre.
Smelt smør i en panne, og stek på medium varme, til pannekakene er gylne.
Servér med for eksempel bananskiver, syltetøy eller lønnesirup.

Gjør oppskriften glutenfri:

Gjør denne oppskriften glutenfri ved å bytte ut havregrynene med glutenfri havregryn.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit