Enkel lasagne med høstens rotgrønnsaker
Alle elsker lasagne – og den kan enkelt gjøres litt grønnere med høstens grønnsaker. Med en blanding av rotgrønnsaker kan du snike inn litt mer grønt i hverdagen, uten å ofre den deilige smaken.
50min / 45min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pklasagneplater
1 håndfullrevet ost (til gratinering)
Kjøttsaus:
2 ssolivenolje
150 gbaconterninger (eller Pancetta, valgritt)
400 gkjøttdeig
2 stkgulrøtter (finhakket)
1 stilkstangselleri (eller 2)
1 stkpastinakk (finhakket)
1 stkkålrot (liten, finhakket)
2 sstomatpuré
2 bokserhermetiske tomater (à 400 g)
1 tstørket oregano (1-2 ts)
1 klypesalt og pepper
Béchamelsaus:
4 sssmør
4 sshvetemel
6 dlmelk
7 ssrevet parmesan
1 klypesalt og pepper
en halv tsmalt muskatt
Fremgangsmetode
Kjøttssaus
Béchamelsaus
Sette sammen
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Warunee.
Warunee Bolstad er en velkjent influencer basert i Oslo, primært anerkjent for sitt kulinariske og kreative innhold.
Hun driver den populære sosiale medieprofilen NamfonFoods, hvor hun deler deilige asiatiske oppskrifter, ofte med en skandinavisk vri.
Coop har signert grøntløftet
Coop har forpliktet seg til å hjelpe våre kunder med å fylle handlekurvene med mer frukt og grønt! Dette innebærer blant annet å gjøre det enklere for deg å velge litt mer grønt, og tilby gode, sunne og inspirerende alternativer.