pasta
Enkel pasta bolognese
Pasta med kjøttdeig, tomater og grønnsaker er en lettvint variant av pasta bolognese. Den har mye av den samme gode, fyldige smaken, men med bare sju ingredienser!
20min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gkarbonadedeig eller kjøttdeig
1 glassDolmio ekstra krydret pastasaus
4 porsjonertagliatelle eller spaghetti
3 stkgulrøtter
3 stkstangselleri
2 stkhvitløksfedd
1 stkrød chili
1 klypeLitt fersk basilikum
4 porsjonerLitt parmesan
1 stkMasse nykvernet pepper
Fremgangsmetode
Kok opp litt vann med salt, og hiv i spaghettien når vannet koker.
Skrell gulrøttene, og hakk opp gulrøtter og stangselleri i tynne skiver. Finhakk chili, hvitløk og litt frisk basilikum.
Stek og hakk kjøttdeigen i litt olje, og bland inn grønnsakene, chili og hvitløk når kjøttdeigen nesten er ferdig stekt.
La grønnsakene steke sammen med kjøttdeigen i et par minutter, og hell i pastasausen. La sausen putre noen minutter, og smak til masse nykvernet pepper.
Sil vannet av spaghettien, og tilsett om ønskelig mer salt og eventuelt litt smør.
Legg spaghetti og kjøttsaus på tallerkenen, og dryss over revet parmesan og frisk basilikum.
TIPS: VIL DU LAGE RETTEN ENDA RASKERE?
Ta tiden på deg selv mens du lager retten! Vi tok nemlig tiden når vi testet ut retten, og merket at lyden av en tikkende klokke fikk oss til å jobbe ekstra raskt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆