pasta
Fullkornspasta med pesto og scampi
Pasta er billig og rask mat. Deilig er den også, spesielt med pesto og scampi!
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gfullkornspasta (fks. spagetti eller tagliatelle)
5 ssgrønn pesto
300 gkokt scampi
en halv buntbladpersille
en halv stksitron (kun saft)
1 tssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Kok opp masse vann og tilsett salt.
Tilsett pastaen, og bruk koketiden på pakken som et utgangspunkt. Rør jevnlig de to første minuttene av koketiden for å unngå at pastaen klebrer seg.
Smak på pastaen to til tre minutter før koketiden er ferdig, og stopp når pastaen er al dente.
Sil vannet av pastaen, og vend inn pesto, scampi, persille og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆