pasta
Kremet pastasalat med laks
Laks, sukkererter og vårløk passer perfekt til kremet hvit saus med parmesan. Servér med fullkorns- eller grønnsakspasta og få en sunn middag proppet med deilige smaker.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
350 gpasta
250 glaks
2 stkvårløk
1 ssolivenolje
1 pksukkererter
2 dllett matfløte
4 sslett crème fraîche
1 håndfullrevet parmesan
1 tssalt og pepper (smak til)
1 tssitronsaft (smak til)
Fremgangsmetode
Kok pasta som anvist på pakken.
Stek snittet vårløk på middels varme i et par minutter med olje.
Ha i fløte, crème fraîche, salt og pepper. Kok opp og la småkoke i 4-5 minutter. Smak til med sitronsaft.
Skjær laks i terninger, snitt sukkererter og vend forsiktig inn i sausen. Senk varmen, legg på lokk og la laksen trekke i maks 3 minutter.
Bland pastaen sammen med sausen og spe på med litt vann om du synes retten blir for tørr.
Topp med vårløk og parmesan, og servér.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆