Til hovedinnhold
pasta

Lammeragu med tagliolini

Pasta med skikkelig langtidskokt lam er lett å like, og selv om kjøttet skal koke en stund, så krever det ikke noe særlig arbeid.

Lammeragu med tagliolini

1t 30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1kglammebog (utbenet og i terninger)

4stkgulrøtter

2stkgule løk

200gsellerirot

200gpastinakk

4feddhvitløk

400ghakkede tomater

2stilkerfrisk timian

2stilkerfrisk rosmarin

4dlfond (okse eller lam)

1dæsjsalt og pepper

1pkÄnglamark Tagliolini

Fremgangsmetode

Brun kjøttet til det har fått farge. Kutt alle grønn­sakene i biter og fres det til det blir blankt.
Tilsett kjøttet, tomatene, timian, rosmarin, og kraften. La det putre i ca. halvannen time, til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.
Kok tagliolinien, og servér det sammen med lammeraguen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn