pasta
Lasagne med svinekjøttdeig og mozzarella
Alle elsker lasagne – gjerne med stekt kjøttdeig, pastasaus og revet ost. Den er enkel å lage, den trenger bare litt tid i ovnen. Men mens lasagnen står i ovnen og godgjør seg, har du tid til å gjøre andre ting.
30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop kjøttdeig av svin, 400 g
1 glassXtra pastasaus med basilikum
1 pkToro hvit saus
7 dlh-melk
1 pkCoop lasagneplater
150 gCoop revet mozzarella
Litt Extra:
1 buntsalat
4 stknystekte rundstykker
Fremgangsmetode
Sett stekeovnen på 190 grader.
Stek kjøttdeigen i en stekepanne.
Tilsett tomatsaus og 2 dl vann og la det koke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Lag hvit saus som anvist på posen. Smak gjerne til med litt ekstra urter.
Legg kjøttsaus, hvit saus og lasagneplater lagvis i en ildfast form.
Start og avslutt med kjøttsaus og topp med revet ost helt til slutt.
Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter. La den hvile 5 minutter før servering.
Litt Extra
Server med salat og nystekte rundstykker
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆