pasta
Pasta arrabiata
En klassisk italiensk pastarett som setter sving på smaksløkene. Pasta arrabiata, eller ”hissig pasta” som det betyr, er en spicy vri på klassisk tomatsaus med masse chili.
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gpenne
en halv stkløk
4 stkhvitløksfedd
2 ssolivenolje
2 stkrød chili
1 bokshakkede tomater (ca. 400 g)
100 gparmesan til servering
Fremgangsmetode
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Finhakk 0,5 løk, 4 hvitløkfedd og 2 chili og fres alt i en panne med 2 ss olivenolje til mykt, ca. 2 minutter.
Ha i 1 boks hakkede tomater og fres videre i et par minutter til. Vend inn kokt pasta og server med revet parmesan.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆