pasta
Pasta med kremostsaus og reker
Pasta med kremostsaus og reker er enkelt å lage, og enda enklere å like. Si hallo til din nye hverdagsfavoritt-middag!
15min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gspagetti
2 ssolivenolje
1 stkløk
3 feddhvitløk
1 stkfennikel
200 gfrosne erter
2 sssmør
4 dlhønsebuljong
200 gkremost naturell
300 gpillede reker
1 tssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Kok opp masse vann, og tilsett salt.
Tilsett pastaen, og bruk koketiden på pakken som et utgangspunkt. Rør jevnlig de to første minuttene av koketiden for å unngå at pastaen klebrer seg.
Smak på pastaen to til tre minutter før koketiden er ferdig, og stopp når pastaen er al dente.
Varm opp en stekepanne. Hakk løk, hvitløk og fennikel, og fres mykt i oljen i pannen, ca. 3 minutter.
Ha i erter og smør, rør til smeltet og tilsett kraft og kremost. Rør til alt er godt blandet.
Vend inn rekene og kok inn noen minutter til sausen har tyknet og rekene er akkurat gjennomvarme.
Smak til med salt og pepper, og vend pastaen inn i sausen like før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆