pasta
Pasta med kyllingkjøttdeig og kremet tomatsaus
Ha nykokt spagetti, stekt kyllingkjøttdeig og kremet tomatsaus i en ildfast form. Riv mozzarella over og gratiner det i ovnen så osten smelter.
25min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
400 gCoop Spagetti
1 pkCoop kjøttdeig kylling 400 g
1 glassÄnglamark pastasaus med grønnsaker
2 dlkremfløte
1 pkCoop revet mozzarella
1 tstørket oregano
Litt Extra:
200 ggrønne erter
1 stkgrønn salat
2 stknystekte bagetter
1 klypefrisk basilikum
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 190 grader.
Kok opp pastasaus og fløte i en kjele, og la det småkoke mens du koker spagettien.
Kok spagettien i lettsaltet vann i 8-10 minutter. Hell av vannet og ha spagettien tilbake i kjelen.
Hell pastasausen over spagettien og vend det godt sammen
Stek kyllingkjøttdeigen i en stekepanne og smak til med salt, pepper og tørket oregano.
Tilsett kyllingkjøttdeigen i spagettiblandingen.
Ha alt i en ildfast form og topp med revet mozzarella.
Stek det i ovnen i 15 minutter.
Litt Extra
Tilsett 200 g grønne erter i blandingen før steking
Server med grønn salat og nystekte baguetter.
Frisk basilikum
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆