pizza
Butterdeigspizza med sopp og kremost
Denne butterdeigspizzaen lager du på rekordtid. Bare kjevle butterdeigsplatene, smør på kremost, og fordel sopp og krydder, så er den klar for ovnen!
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
2 porsjoner
2 platerbutterdeig (tint)
3 stkchampignon (i skiver)
3 sskremost (fks. med hvitløk og urter)
en halv tstørket oregano (eller tørket basilikum)
en halv tsnykvernet pepper
Fremgangsmetode
Kjevle begge butterdeigsplatene sammen til en stor flate.
Smør kremost over hele, og legg sjampinjongskivene tett i tett på toppen.
Strø over tørket oregano og nykvernet pepper.
Stek på 200 grader i cirka 20 minutter.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆