Til hovedinnhold
pizza

Butterdeigspizza med sopp og kremost

Denne butterdeigspizzaen lager du på rekordtid. Bare kjevle butterdeigsplatene, smør på kremost, og fordel sopp og krydder, så er den klar for ovnen!

Butterdeigspizza med sopp og kremost

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

2 porsjoner

2platerbutterdeig (tint)

3stkchampignon (i skiver)

3sskremost (fks. med hvitløk og urter)

en halvtstørket oregano (eller tørket basilikum)

en halvtsnykvernet pepper

Fremgangsmetode

Kjevle begge butterdeigsplatene sammen til en stor flate.
Smør kremost over hele, og legg sjampinjongskivene tett i tett på toppen.
Strø over tørket oregano og nykvernet pepper.
Stek på 200 grader i cirka 20 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn