salat
Salat med gratinert brie
Salat med gratinert brie, valnøtter og aspargesbønner er en enkel og deilig lunsj, eller lett middag. Servér den med vårt saftige
5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkSmak* Brie Coulommiers
4 nevelollosalat
200 gaspargesbønner (kokte)
en halv stkrødløk (i tynne skiver)
12 stkSmak* Piccolotomater (delte)
3 sssitronsaft
3 ssSmak* Olivenolje
1 klypesalt og pepper
1 glassSmak* Valnøtter i honning
6 skiveSmak* havrebrød
Fremgangsmetode
Del brødskivene og legg de utover på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Skjær osten i passe store skiver som legges oppå brødskivene. Gratiner osten i ovn ved 225 °C i ca. 5 minutter eller til osten er litt smeltet.
Ha salat, aspargesbønner rødløk og tomat i en bolle. Sprinkle over sitronsaft og olje, og krydre med salt og pepper. Vend sammen og fordel på tallerkener.
Legg ostekrutongene på salaten og ringle over valnøtter i honning.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆