sauser, dressing og dip
Tilbehør til pølser - gode pølser fortjener det beste
Uansett hva slags pølser du liker å grille, blir de mye bedre med godt tilbehør.
30min forberedelsestid
Ingredienser
4 porsjoner
Guacamole som tilbehør til pølser:
1 stkavokado
1 stkfedd hvitløk
1 sscrème fraîche
2 ssolivenolje
1 stklime (saften av)
salt og pepper
Relish med koriander:
10 stkcherrytomater
en halv stkrødløk
1 stkfedd hvitløk
en halv stkrød chili
en håndfull koriander (frisk)
2 ssextra virgin olivenolje
sitronsaft (en skvis)
en halv tshonning
salt og pepper
Karamelissert løk med blåmuggost:
1 stkgul løk
1 tssukker
salt og pepper
1 sssmør
en halv stkblåmuggost (pakke)
Fremgangsmetode
Slik lager du guacamole
Del avokadoen i to, fjern steinen og ta ut innmaten med en skje. Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør til en fin krem med en stavmikser.
Smak til med lime, salt og pepper.
Slik lager du spicy relish
Skjær tomatene i fire og la dem renne litt av seg. Finhakk og bland resten av grønnsakene og tilsett tomatbåtene.
Tilsett olje og smak til med sitronsaft, honning, salt og pepper.
Slik lager du karamelissert løk med blåmuggost
Kutt løken i fingertykke skiver og stek i smør på lav varme til den blir myk, ca. 25 minutter. Rør om av og til. Strø over sukker og la det surre til sukkeret smelter. Smak til med salt og pepper.
Server pølsene med smuldret blåmuggost og karamellisert løk.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆