Til hovedinnhold
sauser, dressing og dip

Tilbehør til pølser - gode pølser fortjener det beste

Uansett hva slags pølser du liker å grille, blir de mye bedre med godt tilbehør.

Pølser med ulikt tilbehør på bord

30min forberedelsestid

Ingredienser

4 porsjoner

Guacamole som tilbehør til pølser:

1stkavokado

1stkfedd hvitløk

1sscrème fraîche

2ssolivenolje

1stklime (saften av)

salt og pepper

Relish med koriander:

10stkcherrytomater

en halvstkrødløk

1stkfedd hvitløk

en halvstkrød chili

en håndfull koriander (frisk)

2ssextra virgin olivenolje

sitronsaft (en skvis)

en halvtshonning

salt og pepper

Karamelissert løk med blåmuggost:

1stkgul løk

1tssukker

salt og pepper

1sssmør

en halvstkblåmuggost (pakke)

Fremgangsmetode

Slik lager du guacamole

Del avokadoen i to, fjern steinen og ta ut innmaten med en skje. Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør til en fin krem med en stavmikser.
Smak til med lime, salt og pepper.

Slik lager du spicy relish

Skjær tomatene i fire og la dem renne litt av seg. Finhakk og bland resten av grønnsakene og tilsett tomatbåtene.
Tilsett olje og smak til med sitronsaft, honning, salt og pepper.

Slik lager du karamelissert løk med blåmuggost

Kutt løken i fingertykke skiver og stek i smør på lav varme til den blir myk, ca. 25 minutter. Rør om av og til. Strø over sukker og la det surre til sukkeret smelter. Smak til med salt og pepper.
Server pølsene med smuldret blåmuggost og karamellisert løk.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit