Tilbehøret som rocker pølsefesten
Skikkelig gode pølser med hjemmelaget tilbehør er genial mat til grillfesten, sommerfesten eller Sankthans; det er enkelt å ta med, lett å lage og smaker så godt at du lett blir festens midtpunkt.
10min / 40min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Agurk- og paprikarelish:
1 stkagurk (stor)
1 stkløk (liten)
1 stkrød paprika
1 stkgrønn paprika
1 sssalt (liten)
1 dleplesidereddik
en halv dlsukker
1 tssennepsfrø
en halv tssellerisalt
Coleslaw:
2 ssRøros rømme
1 ssmajones
1 tshvitvinseddik
1 klypesalt
1 klypenykvernet pepper
1 dæsjsitronsaft
en fjerdedel stknykål (finsnittet)
1 stkløk (liten, finsnittet)
3 stkrevne gulrøtter
Hjemmelaget aioli:
1 stkegg (romtemperert)
1 tsdijonsennep
en halv feddhvitløk (0,5-1, fint revet)
1 klypesalt
1 klypenykvernet pepper
3 dlsolsikkeolje eller annen nøytral olje
1 dlolivenolje
1 dæsjsitronsaft