Til hovedinnhold
snacks

Ananas med sjokolade

Denne sunne og enkle snacksen med frisk ananas dyppet i mørk sjokolade blir fort en favoritt.

Ananas med sjokolade

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

fersk ananas

mørk sjokolade

kokosmasse

Fremgangsmetode

Skjær skallet av 1 ananas og del i skiver. Del skivene i halve og skjær ut den harde kjernen i midten.
Smelt 200 g sjokolade i mikrobølgeovn eller i vannbad ved å ha sjokoladen i biter i en glassbolle som står over en kjele med kokende vann. Glassbollen må ikke berøre det kokende vannet. Rør til sjokoladen er smeltet.
Dypp ananasbiter i smeltet sjokolade. Legg bitene over på en rist eller et brett dekket med bakepapir, og dryss med 4 ss kokosmasse. Legg kaldt til sjokoladen er stivnet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆