snacks
Bruschetta med geitost og asparges
Bruschetta er ristede brødskiver som kan toppes med det meste. Prøv med frisk asparges, kremet Snøfrisk og ristede valnøtter. Det er superdigg tapas.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
4 skiverlandbrød
1 feddhvitløk
8 stilkerasparges (fersk grønn)
125 gTine snøfrisk
8 stkvalnøtter
2 tsflytende honning
4 stilkerfrisk timian
1 tsrevet sitronskall
1 klypenykvernet pepper
Fremgangsmetode
Rist brødskivene i brødrister eller i litt olje i en stekepanne.
Gni brødskivene med hvitløksfeddet.
Brekk av den nederste litt grove delen på aspargesen. Kok stilkene i lettsaltet vann i 3-5 minutter til de fortsatt er litt sprø. Avkjøl dem i iskaldt vann.
Smør brødskivene med Snøfrisk. Fordel biter av asparges over. Grovhakk valnøttene og dryss over.
Ha på honning, hakket timian, revet sitronskall og nykvernet pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆