Til hovedinnhold
snacks

Frukt- og grøntfat med dip

Kuttet frukt og grønnsaker med dip er nydelig snacks til både koldtbordet og jentekvelden!

Kuttede grønnsaker i et fargespill med peanøttdip, rømmedip og yoghurt.

20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1stkgulrot

1biterkålrot

en fjerdedelstkagurk

12stksukkererter

1stkSnack Paprika

8stkcherrytomater

1stkmango

en halvstkappelsin

en fjerdedelstkananas

1stkrødt eple

8stkjordbær

1stkpære

1dlvaniljeyoghurt

Peanøttdip:

2ssPeanøttsmør

1tssoyasaus

en halvdllettrømme

Rømmedip:

1dllettrømme

1neveferske urter (fks. koriander, basilikum eller bladpersille)

en halvstkappelsin (kun saft)

Fremgangsmetode

Kutt alle grønnsakene og frukten i staver og biter.
Kjør halvparten av mangoen i en blender og ha i litt saft av appelsin som man kan dyppe frukten i.
Bland sammen soyasaus, peanøttsmør og litt lettrømme til en dipp.
Miks lettrømme, hakkede urter og saften av appelsinen til en rømmedipp.
Ha vaniljeyoghurt i en skål.
Server de fargerike fruktene og grønnsakene på et fat med dippene i små skåler.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit