snacks
Frukt- og grøntfat med dip
Kuttet frukt og grønnsaker med dip er nydelig snacks til både koldtbordet og jentekvelden!
20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 stkgulrot
1 biterkålrot
en fjerdedel stkagurk
12 stksukkererter
1 stkSnack Paprika
8 stkcherrytomater
1 stkmango
en halv stkappelsin
en fjerdedel stkananas
1 stkrødt eple
8 stkjordbær
1 stkpære
1 dlvaniljeyoghurt
Peanøttdip:
2 ssPeanøttsmør
1 tssoyasaus
en halv dllettrømme
Rømmedip:
1 dllettrømme
1 neveferske urter (fks. koriander, basilikum eller bladpersille)
en halv stkappelsin (kun saft)
Fremgangsmetode
Kutt alle grønnsakene og frukten i staver og biter.
Kjør halvparten av mangoen i en blender og ha i litt saft av appelsin som man kan dyppe frukten i.
Bland sammen soyasaus, peanøttsmør og litt lettrømme til en dipp.
Miks lettrømme, hakkede urter og saften av appelsinen til en rømmedipp.
Ha vaniljeyoghurt i en skål.
Server de fargerike fruktene og grønnsakene på et fat med dippene i små skåler.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆