Til hovedinnhold
snacks

Lefserull med spekeskinke og avokadokrem

Lefserull er en klassiker på tapasbordet, men har du prøvd denne deilige varianten med nydelig avokadokrem og spekeskinke? Like lett å lage som den er å like!

Lefseruller til tapas laget av skråkuttede tortillalefser fylt med avokadokrem, spekeskinke og ruccola. Servert på lys rustikk trefjøl. Spekeskinke i bakgrunnen.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

stor avokado

lettrømme

sitronsaft

pepper

persille (finhakket)

store tortillalefser (hvete eller fullkorn)

spekeskinke i tynne skiver

ruccolasalat

Fremgangsmetode

Del avokado i to og skrap ut innmaten. Mos med gaffel og rør inn lettrømme, sitronsaft, pepper og persille.
Smør avokadokremen i et jevnt lag utover tortillalefsene.
Legg på spekeskinke og ruccolasalat, og rull tett sammen. Skjær litt på skrå i passe store munnfuller.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆