snacks
Pinnekjøtt på flatbrød
Dette er perfekt restemat i julen. Bruk rester av pinnekjøtt og kålrotstappe, og ha det på flatbrød med litt sennep og gressløk på toppen. Server det som tapas eller som snacks når gjestene kommer.
20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
300 gpinnekjøtt (ferdig kokt og renset )
4 biterflatbrød
200 gkålrotstappe
4 ssgrov sennep
3 ssgressløk (finhakket)
Fremgangsmetode
Del flatbrødet i mindre biter, og topp det med kålrotstappe, pinnekjøtt, grov sennep og gressløk.
Tips!
Du kan bruke andre rester av julematen på samme måte. Topp flatbrødet med ribbe og surkål, med røkelaks, sild, ost eller hva annet du kan finne i kjøleskapet. Alt kan serveres på flatbrød. Det er bare fantasien som setter grenser.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆