suppe
Meksikansk tacosuppe
Alle elsker taco, og en hot og spicy tacosuppe med tacochips og revet ost er en fin variasjon på tacokvelden utover høsten.
25min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 poseMeksikansk gryte
8 dlvann
2 dlmelk
400 ghermetiserte tomater
400 gkjøttdeig
1 ssolje
3 stkvårløk
1 boksmais (liten)
Til servering:
2 dlrevet ost
2 dlnacho chips (grovknuste)
4 sslettrømme
Fremgangsmetode
Bland innholdet fra 1 pose meksikansk gryte med 8 dl vann og 2 dl melk. Kok opp under omrøring.
Ha i 1 boks tomat og la småkoke under lokk i 20 minutter.
Stek 400 g kjøttdeig i en varm stekepanne med 1 ss olje. Hakk i biter mens du steker og rører. Rør kjøttet inn i suppen.
Finsnitt 3 vårløk, hell væsken av 1 boks mais og rør maisen inn i suppen.
Øs suppen over i serveringsboller og topp med revet ost, tacochips og rømme.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆