Til hovedinnhold
suppe

Meksikansk tacosuppe

Alle elsker taco, og en hot og spicy tacosuppe med tacochips og revet ost er en fin variasjon på tacokvelden utover høsten.

Meksikansk tacosuppe toppet med vårløk, nacho chips, revet ost og rømme i en grønn skål på en hvit tallerken. Servert med nacho chips.

25min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1poseMeksikansk gryte

8dlvann

2dlmelk

400ghermetiserte tomater

400gkjøttdeig

1ssolje

3stkvårløk

1boksmais (liten)

Til servering:

2dlrevet ost

2dlnacho chips (grovknuste)

4sslettrømme

Fremgangsmetode

Bland innholdet fra 1 pose meksikansk gryte med 8 dl vann og 2 dl melk. Kok opp under omrøring.
Ha i 1 boks tomat og la småkoke under lokk i 20 minutter.
Stek 400 g kjøttdeig i en varm stekepanne med 1 ss olje. Hakk i biter mens du steker og rører. Rør kjøttet inn i suppen.
Finsnitt 3 vårløk, hell væsken av 1 boks mais og rør maisen inn i suppen.
Øs suppen over i serveringsboller og topp med revet ost, tacochips og rømme.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit