toast, sandwich og smørbrød
Baguette med kyllingsalat
Har du rester av kylling etter middagen? Lag en god kyllingsalat til matpakken dagen etter.
10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
200 gkylling
1 stkeple
en halv stkløk
1 stkliten boks mais
1 dllett crème fraîche
en halv dllettrømme
2 tspotetmel
2 tskarripulver
en halv tssalt
en halv tspepper
4 stkgrove baguetter
1 stkgrønn salat
Fremgangsmetode
Skjær 200 gram kyllingkjøtt i biter.
Finhakk 1 eple og ½ løk. Hell væsken av 1 maisboks. Ha kylling, eple, løk og mais i en bolle.
Rør inn 1 dl crème fraîche, ½ dl lettrømme og 2 ts potetmel. Potetmelet gjør at det tykner litt. Smak til 2 ts karripulver, ½ ts salt og ½ ts kvernet pepper.
Del 4 bagetter på langs, legg på salatblader og et godt lag med kyllingsalat.
Tips
Du kan ha mango, ananas eller chili i kyllingsalaten for en spicy og fruktig variasjon.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆