Skjul Min side

Opprett bruker for medlem

Alle Coop-medlemmer har en egen "Min side". Har du ikke tidligere brukt Min side, må du trykke på: Lag brukernavn og passord

Har du glemt passord, trykk på lenken Glemt passord?

Alt til bedriften i ett kort

Alt til bedriften i ett kort

Med Coop Bedriftskort får dere en enklere og mer effektiv kjøpsrutine i bedriften. Kortet kan benyttes til daglige innkjøp i alle Coops butikker. PIN-kode gjør kortet fleksibelt i bruk, og månedlig faktura sørger for fulloversikt over kortbruken.

  • Inntil 56 dager rentefri kreditt
  • Opptil 300.000 kr i kreditt
  • Valgfritt antall kort knyttet til kontoen
  • Kvitteringsfritt da fakturaen er godkjent som regnskapsbilag

Forenkler administrasjonen

Med Coop Bedriftskort trenger dere ikke å ta vare på kassakvitteringene. Fakturaen bedriften mottar vil være oversiktlig og spesifisert og er godkjent som bilag i alle typer regnskaper. Her fremkommer hva som er kjøpt, når og hvor, på artikkelnivå. I tillegg kan du ved betaling i kassen oppgi en kjøpsreferanse, som for eksempel et prosjektnavn. På ”Min Side” kan du når som helst sjekke disponibelt beløp og få oversikt over alle kjøp.
   

Betaling og kreditt

Coop Bedriftskort gir opptil 300.000 kr i kredittramme og inntil 56 dagers rentefri kreditt. Betales fakturaen innen forfall, påløper ingen renter. Fakturagebyret er på kr 59,-. Bedriften har anledning til å betale mindre enn fakturaens pålydende, dog minimum 10 % av utestående saldo. Restbeløpet overføres til neste fakturaperiode og blir belastet med rente og fakturagebyr. Den nominelle renten er 14,9 % pr år (pr 01.12.2013). Coop Bedriftskort driftes av Ikano Bank AB, Norway Branch.
 

Dette kan du bl.a. handle med Coop Bedriftskort

  • Byggevarer
  • Elektronikk
  • Kontorartikler
  • Dagligvarer
  • Lunsj
  • Mat til kantiner og kundemøter
Med Coop Bedriftskort kan din bedrift handle på kreditt i alle Coop-butikker og få samlet alle kjøp på en faktura hver måned. For å handle med Coop Bedriftskort skal det brukes en PIN-kode. Kortene er ikke personlige med signatur og kan derfor brukes av alle som får tilgang til PIN-koden av bedriften. 
 

Flere kort?

Om ønskelig kan en bedrift ha opptil ti kort per konto. En bedrift kan også ha flere konti, noe som kan være praktisk i forhold til store prosjekter eller for selskaper med flere enheter. Flere konti kan også forenkle administrasjonen i bedriften (blant annet ved attestering av faktura).
 

Søk om Coop Bedriftskort


   SØK OM BEDRIFTSKORT I DAG!   

Søk om Coop Bedriftskort her, hvor du fyller ut org.nr, firmaopplysninger, ønsket kredittramme og antall kort. 

– du får svar med en gang, og du mottar kortene innen ca 1 uke.

For å fullføre søknaden bør du ha din personlige BankID tilgjengelig.
Les mer om BankID.

------------
Alle virksomheter har mulighet til å melde seg inn som medlemmer i Coop og således få kjøpeutbytte, samt andre fordeler med medlemskapet. Ved bruk av Coop Bedriftskort vil medlemmet tilkomme kjøpeutbytte og medlemsfordeler etter de regler og med de presiseringer som følger av samvirkelagets vedtekter.