Skjul Min side

Opprett bruker for medlem

Alle Coop-medlemmer har en egen "Min side". Har du ikke tidligere brukt Min side, må du trykke på: Lag brukernavn og passord. 
Glemt passord
Hjelp til pålogging

Aktiv med Coop og Petter

Coop og Petter vil sammen gjøre folket sprekere Her får du tips og råd til et aktiv liv - Bli med!

Aktiv med Coop og Petter
Trim på hjemmebane

Trim på hjemmebane

Travel hverdag? Sats på hjemmetrim! Da kan du styrke muskler og komme i form akkurat når det måtte passe deg. Hos Coop finner du et bredt utvalg av treningsapparater og treningseffekter.

Hjemmetrimmen er blitt «proff»! ­Stadig flere mosjonister satser på komplett ­treningsstudio i eget hjem. Noen trener kun hjemme, andre kombinerer hjemmetreningen med trening i helsestudioer.
- Vi ser helt klart at det har skjedd en utvikling de siste årene. Kondisjons­idrett er i vinden, og interessen er stor for å ha muligheten til å trene kondisjon og styrke hjemme. Det mest populære hjemmetrim­apparatet er tredemøllen, tett fulgt av romaskinen og elipse­apparatet, sier innkjøper for sport- og fritidsartikler i Coop, Christer Berntzen.
Trimglade Coop-medlemmer har forstått at en joggetur til Coop eller Smart Clubs sportsavdelinger kan være lønnsom.
- Det er ingen tvil om at du får svært mye for pengene hos oss. Skal du for ­eksempel kjøpe en tredemølle med ­samme gode spesifikasjoner og kvalitet som vi tilbyr, må du betale langt mer ­andre steder, sier Berntzen og ramser opp: «Løpebånd på hele 44 x130, toppfart 19 km/t og 2,5 hk motor med 4 hk peek. Alt dette til kun kr 3999!»

Trening frigjør endorfiner, kroppens "lykkehormon"

Berntzen smiler fra øre til øre og forteller at Norges storvinnende bokser, Cecilia Brækhus, får ta skylda for høstens store hit på trimfronten:
- Vi selger komplett bokseutstyr med boksesekk, hansker, sparringputer og veggfeste for 947 kroner. I likhet med alt trimutstyret vi selger, er også boksesettet av merket Actila, Coops eget merke. Bra kvalitet til en svært fornuftig pris.
Berntzen forsikrer at Coop har ­treningsutstyr som passer absolutt alle, uansett alder og fysisk form.
- Vi har 38 forskjellige trenings­apparater og -effekter. Matter, rokke­ringer, balansebrett, magetrimmere, sykler, ministeppere, vekter og masse, masse mer. Det er bare å stikke innom, så får du gode råd til en treningsform som passer deg og ditt behov.