Skjul Min side

Opprett bruker for medlem

Alle Coop-medlemmer har en egen "Min side". Har du ikke tidligere brukt Min side, må du trykke på: Lag brukernavn og passord

Har du glemt passord, trykk på lenken Glemt passord?

Oppskrift på Helstekt lammelår

Helstekt lammelår
  • Over en time
  • Middels

Slik gjør du:

  1. Lår: Gni låret godt inn med hvitløk, finhakket timian, salt og pepper.
  2. Sett ovnen på 250 ºC og brun låret ca 7 min på hver side. Senk temperaturen til 80 ºC og stek videre til kjerne-temperaturen er 58 ºC (bruk steketermometer i den mest kjøttfulle delen av låret). La kjøttet hvile minst 15 minutter før det skjæres opp.
  3. Salat: Skjær tomatene i skiver og løken i terninger. Bland godt og hell over en vinaigrette av olivenolje og eddik.Tilbehør: Kokte eller fløtegratinerte poteter er godt følge til lammelåret.

Legg til i handleliste Din handleliste (0)

Finn denne oppskriften på coop.no, mobil eller andre enheter: Coop-kode: 9285

  • Oppskriften er levert av Coop Mega